Wiosenne jajka faszerowane

Składniki

4 jajka

3 rzodkiewki

garść rzeżuchy

4 pomidorki koktajlowe

1/2 łyżki majonezu

sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na pół. Żółtka wyjąć do miseczki i rozgnieść widelcem, dodać startą na tarce rzodkiewkę, rzeżuchę i majonez, dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Półki jajek napełnić farszem i udekorować połówkami pomidorków. Smacznego 🙂

Wiosenne jajka faszerowane

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Wiosenne jajka faszerowane

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s