Surówka grillowa

Składniki:

1 średnia cykoria lub 2 mniejsze

2 pomidory

ok. 70 g fety

garść kiełków rzodkiewki

1 mała cebula lub garść szczypiorku

2 łyżki jogurtu naturalnego

sól, pieprz

Przygotowanie:

Cykorię pokroić na ćwiartki i wyciąć głąb, resztę posiekać. Pomidory, cebulę i fetę pokroić, dodać do cykorii, wymieszać z jogurtem i doprawić do smaku.

surówka grillowa

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Surówka grillowa

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s