Papryka faszerowana z grilla

Składniki;

1 papryka

1/2 bakłażana

150 g mięsa mielonego wołowego

2-3 pieczarki

sól, pieprz

świeże zioła, u mnie oregano i szałwia

5 dkg sera żółtego

Przygotowanie:

Paprykę przekroić na pół i wydrążyć. Bakłażana i pieczarki pokroić drobno i wymieszać z mięsem mielonym, dodać przypraw i posiekane zioła, wymieszać i napełnić papryki. Wierzch posypać startym żółtym serem. Papryk zawinąć w folię aluminiową i grillować około 40 minut, Smacznego 🙂

Papryka faszerowana z grilla

DSC_7836

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Papryka faszerowana z grilla

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s