Pasta rybna z kukurydzą

Składniki:

ok. 200 g wędzonej ryby

2 ogórki konserwowe

3 jajka

3 łyżki kukurydzy z puszki

1/2 cebuli

1 łyżka majonezu

1 łyżeczka musztardy

sól, pieprz

Przygotowanie:

Rybę pozbawić ości i skóry i rozdrobnić w misce. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i zetrzeć na tarce. Ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać kukurydzę. Wszystkie składnik wymieszać z majonezem i musztardę i doprawić do smaku. Podawać ze świeżym pieczywem. Smacznego 🙂

Pasta rybna

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Pasta rybna z kukurydzą

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s