Jajecznica z jarmużem

Składniki:

3-4 liście jarmużu

1 laska kiełbasy

8 jajek

1 cebula

sól, pieprz

Przygotowanie:

Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na niewielkiej ilości oleju. Jarmuż umyć, liście pozbawić najgrubszego nerwu i posiekać. Dodać do cebuli i podsmażyć. Doprawić sola i pieprzem. Zdjąć z patelni. Kiełbasę pokroić w półplasterki, podsmażyć, dodać jarmuż i wbić jajka. Posypać solą i pieprzem i usmażyć. Smacznego 🙂

jajecznica z jarmużem

Reklamy

Jedna uwaga do wpisu “Jajecznica z jarmużem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s