Omlet z serkiem i figami

Składniki;

2 jajka

2 figi

1 łyżka erytrytolu

1 łyżka serka, w mnie twarożek domowy grani

Przygotowanie:

Jajka ubić w całości ze słodzidłem na puszystą masę i wylać na średnio rozgrzaną patelnię bez tłuszczu. Smażyć na złoty kolor z dwóch stron. Omlet zdjąć z patelni, posmarować serkiem, ułożyć plasterki figi i zwinąć. Smacznego 🙂

omlet z serkiem i figami

Kaloryczność 263 kcal

Węglowodany 18,7 g

Tłuszcz 12 g

Białko 18,8 g

Reklamy

6 uwag do wpisu “Omlet z serkiem i figami

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s