Wiosenne jajka

Składniki:

3 jajka

1/2 pęczka rzodkiewki

2 łyżki posiekanego szczypiorku

1/2 łyżki majonezu

sól, pieprz

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka, rozgnieść w miseczce widelcem, dodać posiekany szczypiorek, pokrojoną w drobną kostkę rzodkiewkę, wymieszać z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Z masy uformować kulki i włożyć do połówek białek.

Wiosenne jajka

4 uwagi do wpisu “Wiosenne jajka

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s