Sałatka z wędzoną rybą

Składniki:

200 g kapusty pekińskiej

200 g wędzonej ryby, u mnie trewal

2 jajka

1 puszka groszku

2 ogórki kiszone lub małosolne

1 łyżka majonezu

2 łyżeczki musztardy

sól, pieprz

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo i obrać. Pekinkę poszatkować, dodać rozdrobniona rybę, starte na tarce jajka, pokrojone w kostkę ogórki i osączony groszek. Całość wymieszać z majonezem i musztardą i doprawić do smaku.

salatka z wedzoną rybą

4 uwagi do wpisu “Sałatka z wędzoną rybą

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s