Frittata z kaniami

Składniki:

2 kanie

2 jajka

1 mała cebulka

łyżka masła

sól, pieprz

Przygotowanie:

Cebulę obrać i posiekać, zeszklić na roztopionym maśle. Kapelusze kani pokroić na kawałki i dodać do cebuli, podsmażyć 2 minuty. Posypać solą i pieprzem. Jajka roztrzepać i wylać na grzyby. Smażyć pod przykryciem na małym ogniu do ścięcia jajek. Smacznego 🙂

fritatta z kaniami

4 uwagi do wpisu “Frittata z kaniami

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s