Pankejki dyniowe

Składniki:

100 g musu z pieczonej dyni

1 jajko

30 g mąki

20 g płatków owsianych błyskawicznych

50 ml jogurtu naturalnego

20 g odżywki białkowej

1 łyżeczka cynamonu

szczypta proszku do pieczenia

Przygotowanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, nie ma potrzeby używania miksera. Masę nakładać porcjami na patelnię spryskaną oliwą i smażyć na złoty kolor. Z podanej porcji wychodzi 8 placuszków. Smacznego 🙂

2 uwagi do wpisu “Pankejki dyniowe

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s