Krakersy z pastą z tuńczyka

Składniki:

1 opakowanie krakersów 100 g

1/2 puszki tuńczyka

3 jajka

1/2 awokado

2 łyżki jogurtu lub skyru

1 pomidor

listki bazylii

sól, pieprz

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce razem z awokado, dodać odsączonego tuńczyka, jogurt, wymieszać i doprawić do smaku. Krakery posmarować pastą i złożyć po dwa razem. Na wierzchu ułożyć listki bazylii i połówki pomidorków koktajlowych lub plasterki pomidora. Smacznego 🙂

5 uwag do wpisu “Krakersy z pastą z tuńczyka

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s