Pianka orzechowa

Przepis pochodzi z IG Healthdictator 🙂

Składniki
30 g Śnieżki
150g skyru waniliowego
7g kakao, ja dałam 20 g masła orzechowego czekoladowego w proszku
20g orzechów włoskich
100ml mleka

Przygotowanie:

Orzechy mielimy. W misce ubijamy mleko ze śnieżką przez około 4 minuty. Dodajemy skyr, kakao/masło orzechowe, zmielone orzechy. Wszystko dokładnie mieszamy i wykładamy do 2 pucharków. Wstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc! Gotowe.

4 uwagi do wpisu “Pianka orzechowa

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s