Sernik dyniowy

Składniki:

750 g sera

3 jajka

300 g musu z dyni

150 g zmielonego erytrolu

3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej

1 budyń waniliowy

1/2 łyżeczki pasty waniliowej

80-100 g biszkptów

Przygotowanie:

Blaszkę (u mnie 20×25 cm) wyłożyć papierem do pieczenia, a następnie biszkoptami. Wszystkie składniki włożyć do miski i zmiksować krótko do połączenia składników. Masę wylać na biszkopty i wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni na godzinę. Sernik wystudzić w uchylonym piekarniku. Smacznego 🙂

4 uwagi do wpisu “Sernik dyniowy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s