Ciasto czekoladowe z serkiem wiejskim

Przepis pochodzi z bloga Izabela w kuchni 🙂

Składniki:

3 jajka

1 kubeczek serka wiejskiego

1/3 szklanki słodzidła

1 cukier waniliowy

100 g mąki tortowej

17 g ciemnego kakao

2 łyżeczki proszku do pieczenia

Przygotowanie:

Wszystkie składniki zmiksować za pomocą blendera. Ciasto przelać do keksówki i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 35 minut. Upieczone świetnie smakuje z masłem orzechowym 🙂

12 uwag do wpisu “Ciasto czekoladowe z serkiem wiejskim

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s