Pity z jajecznicą

Składniki:

chlebki pita

3 jajka

2 pomidory

1 cebula

kawałek czerwonej papryki

ulubiona pasta do smarowania

sól, pieprz

Przygotowanie:

Cebulę i paprykę pokroić w kostkę i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Wbić jajka, doprawić i podsmażyć do ścięcia. Pity podsmażyć na patelni grillowej, przekroić na pół, posmarować pastą, do środka włożyć plasterki pomidora i wypełnić jajecznicą. Smacznego 🙂

4 uwagi do wpisu “Pity z jajecznicą

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s