Ciasto francuskie z figami

Przepis pochodzi z IG @fit przepisy od baletnicy 🙂

Składniki:
1 opakowanie ciasta francuskiego

1 opakowanie sera pleśniowego

2 -3 figi

1 łyżeczka miodu

Przygotowanie:.
Ciasto kroimy na kwadraty, sklejamy brzegi. Układamy pokrojone figi i ser. Wystawiamy do nagrzanego piekarnika 190 stopni góra dół. Pieczemy jakieś 20 minut. Aż ciasto się zarumieni. Po upieczeniu polewamy miodem. Smacznego 🙂

7 uwag do wpisu “Ciasto francuskie z figami

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s