Kotlety dyniowe

Składniki:

300 g pieczonej dyni

1 kulka mozzarelli light

50 g kaszy manny

100 g czerwonej papryki

150 g cukinii

1 jajko

sól, pieprze

słodka papryka, chili

curry

Przygotowanie:

Dynię rozgnieść, cukinię i mozzarellę zetrzeć na tarce, paprykę drobno pokroić, dodać pozostałe składniki, doprawić i dokładnie wymieszać. Smażyć na patelni spryskanej olejem i obu stron na złoty kolor. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego 🙂

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s