Składniki:
1 mała dynia
400 g mięsa mielonego
1/2 cebuli
1/2 papryki
kawałek owczego oscypka
kawałek cukinii
1 jajko
2 łyżki bułki tartek
sól, pieprz
ulubiona mieszanka przypraw
Przygotowanie:
Dynię przekroić na pół lub na ćwiartki w zależności od wielkości i wydrążyć. Paprykę, cukinię, ser i cebulę pokroić w kostkę, dodać do mięsa razem z jajkiem, bułką i przyprawami. Dokładnie wymieszać. Mięso nałożyć do wydrążonej dyni i zawinąć w folię aluminiową, ułożyć na średnio rozgrzanym grillu i grillować około pół godziny. Smacznego 🙂
Bardzo ciekawa i na pewno smaczna propozycja 😊
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Kochana!
Moje smaki, pysznie u Ciebie, jak zwykle:)
Buziaczki:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Intrygujący pomysł!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Pyszna propozycja 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Wypróbowalam i mi osobiście nie podszedł ten przepis smakowo. 😦
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Ser wędzony ma specyficzny smak, nie każdemu posmakuje.
PolubieniePolubienie