Składniki:
1 opakowanie faszerowanego gnocchi, u mnie z pomidorami i mozzarellą
20 g suszonych pomidorów bez oleju
1 kulka mozzarelli light
400 ml passaty pomidorowej
400 g pieczarek
150 g cukinii
1/2 papryki
1 marchewka
sól, pieprz
słodka i ostra papryka
zioła prowansalskie
Przygotowanie:
Warzywa pokroić, zalać passatą i gotować całość około 20 minut, aż nadmiar płynu odparuje. Doprawić do smaku. W naczyniu do zapiekania ułożyć gnocchi, zalać sosem, posypać startą mozzarellą i zapiekać przez 30 minut. Smacznego 🙂

pyszny obiadek! bardzo lubię gnocci!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dzięki 🙂
PolubieniePolubienie
Pyszny pomysł na gnocchi. Wypróbuję niedługo. 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i polecam 🙂
PolubieniePolubienie