Składniki:
4 jajka
1/4 pora
1 kawałek papryki marynowanej
1 łyżka majonezu
1 łyżeczka musztardy Dijon
sól i pieprz
1 mała puszka groszku mini
Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na pól. Wyjąć żółtka, rozgnieść widelcem, dodać drobno pokrojonego pora, pokrojoną i odciśniętą paprykę i wymieszać z majonezem, musztarda, solą i pieprzem. Masę nałożyć do połówek jajek, a wierzch udekorować groszkiem.
Jakie kolorowe i apetyczne 🙂
PolubieniePolubienie
Dziękuję 🙂 Mój D. zawsze czeka aż goście sobie pójdą i potem w pierwszej kolejności zjada wszystkie jajka 🙂
PolubieniePolubienie
Reblogged this on E-Deklaracje Program PIT.
PolubieniePolubione przez 1 osoba