Takie dania najlepsze są w najprostszej wersji 🙂
Składniki
ok 0,5 kg odgotowanych podgrzybków lub maślaków
2 duże cebule
1 mała śmietana
2 łyżki masła
sól, pieprz
Sposób przygotowania
Cebulę zeszklić na rozgrzanym oleju, dodać grzyby i masło, podsmażyć 5 minut.
Grzyby zalać śmietaną, podsmażyć kolejne 5-10 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. U mnie podane ziemniaczkami. Smacznego 🙂
Pyszne..prosze tez o polubienie moich postow na blogu http://www.ewanowosielecka.wordpress.com Dziekuje i pozdrawiam
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziekuje za like i obserwowanie…
PolubieniePolubione przez 1 osoba
do kopytek bardzo smaczny:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
U mnie z ziemniakami 🙂 W sumie z kopytkami dobry pomysł 🙂
PolubieniePolubienie
Pyszne danie 🙂
PolubieniePolubienie
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie