Składniki:
3-4 pieczarki portobello
ok. 5 łyżek ugotowanej zielonej soczewicy
3-4 plasterki boczku
5 dkg sera żółtego
natka pietruszki
sól, pieprz
Przygotowanie:
Nóżki pieczarek odciąć i drobno posiekać, wymieszać z ugotowaną soczewicą, startym żółtym serem i posiekaną natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem i napełnić kapelusze pieczarek. Wierzch przykryć plasterkami boczku. Każdą pieczarkę zawinąć w folię aluminiową i grillować 20-40 minut na średnio rozgrzanym grillu. Smacznego 🙂
Zajrzyjcie do DESECZKOWO obejrzeć inne piękne deski 🙂
Jej…ale apetycznie się prezentuje 🙂 Bardzo chętnie bym zjadła 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i zapraszam 🙂
PolubieniePolubienie
Za gorąco na takie danie 😛
PolubieniePolubione przez 1 osoba
E tam, na grilla zawsze jest pogoda 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
No niby tak
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Smacznie sfotografowane potrawy 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie