Składniki:
1 opakowanie serka kanapkowego chrzanowego (200g)
10 dkg szynki
1 krążek ananasa z puszki
garść roszponki
Przygotowanie:
Na tortilli rozsmarować serek chrzanowy, rozłożyć sałatę, plasterki szynki i kawałki ananasa. Tortillę zwinąć i pokroić w centymetrowe krążki. Smacznego 🙂
Pysznie wygląda i na pewno smakuje obłędnie 🙂 Chętnie bym teraz skosztowała na kolację 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i polecam 🙂
PolubieniePolubienie
Jaki super pomysł na przekąskę! Zrobię w weekend!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Polecam 🙂
PolubieniePolubienie
Bardzo ciekawy pomysł 🙂 właśnie planuje menu imprezowe i takie tortille to mógłby być fajny pomysł na przekąski czy zakąski,nigdy tego nie umiem rozróżnić 😉
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Polecam Moniś, są szybkie i można je nadziać czym tylko lubisz a do tego ładnie się prezentują 🙂
PolubieniePolubienie
A mam jeszcze pytanie – nie ma potrzeby podgrzewać tych plackow wcześniej?
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Nie ma takiej potrzeby, placki potem miękną pod wpływem nadzienia. Jeśli do środka daję na przykład kurczaka i pieczarki to potem z wierzchu zwinięty rulonik obsmażam na patelni dookoła.
PolubieniePolubienie
Wspaniale się prezentują Kasiu 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie