Zielony omlet

Składniki:

2 jajka

garść rzeżuchy

40 g mrożonego groszku

30 g szpinaku mrożonego w brykiecie

sól, pieprz

Przygotowanie:

Szpinak i groszek wrzucić na patelnię i podgrzewać aż rozmarzną. Jajka roztrzepać z solą i pieprzem. Rzeżuchę wrzucić na patelnię i całość zalać jajkami. Podsmażyć do ścięcia jajek. Smacznego 🙂

zielony omlet

2 uwagi do wpisu “Zielony omlet

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s