Oryginalny przepis znajdziecie tutaj 😉 I powiem Wam, że jest to najlepsze ciasto fasolowe, jakie do tej pory udało mi się zrobić 🙂
Składniki:
1 puszka czerwonej fasoli
2 banany
30 g odżywki białkowej
1,5 łyżki kakao
1 łyżeczka sody oczyszczonej
80 g daktyli
2 całe jajka
Przygotowanie:
Fasolę odsączyć i razem z resztą składników zmiksować za pomocą blendera na jednolitą masę. Przelać do keksówki. Piec około 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Wystudzić przed pokrojeniem. Smacznego 🙂
Wygląda bardzo apetycznie!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
PolubieniePolubienie
Nigdy takiego nie jadłam, muszę w końcu upiec 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Polecam, wychodzi rewelacyjne 🙂
PolubieniePolubienie