Racuszki z gruszką

Składniki:

1 średnia gruszka

1 serek wiejski light

40 g mąki owisanej

20 g odzywki białkowej

1 jajko

1 łyżeczka cynamonu

szczypta proszku do pieczenia

Przygotowanie:

Gruszkę wydrążyć i pokroić w kostkę. Wymieszać z pozostałymi składnikami. Placuszki smażyć na średnio rozgrzanej patelni spryskanej olejem na złoty kolor z obu stron. Smacznego 🙂

Cała porcja to 533 kcal; W 55; T 14; B 50;

Przepis na racuszki znajdziecie w książce Fit przepis baletnicy – Sezonowo 🙂

4 uwagi do wpisu “Racuszki z gruszką

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s