Składniki:
1 opakowanie gnocchci
1 cebula
1/2 czerwonej papryki
2 ząbki czosnku
20 g suszonych pomidorów bez oleju
sól, pieprz
sos chili
1/2 szklanki białego wina
Przygotowanie:
Gnoccchi przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę, paprykę, czosnek i pomidory posiekać i podsmażyć na patelni spryskanej olejem. Podsmażyć. Posypać przyprawami, skropić sosem chili i podlać winem. Smażyć do odparowania płynu i wymieszać z gnocchi. Można podawać jako samodzielne danie lub dodatek do mięsa. Smacznego 🙂
na kluseczki zawsze jestem chętna!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Polecam 🙂
PolubieniePolubienie
Kochana Kasiu!
Napiszę króciutko-pycha 🤗
Pozdrawiam smacznie😀🧡
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję Kochana :*
PolubieniePolubienie