Fit sałatka ryżowa

Składniki:

150 g ryżu

1 ogórek szklarniowy

150 g szynki konserwowej

1 łyżka posiekanego koperku

1 łyżka majonezu light

1 łyżka jogurtu greckiego

sól, pieprz

Przygotowanie:

Ryż ugotować na sypko i wystudzić. Ogórka i szynkę pokroić w kostkę, dodać do ryżu razem z koperkiem. Wymieszać z jogurtem i majonezem i doprawić do smaku. Schłodzić.

lekka sałatka ryżowa

8 uwag do wpisu “Fit sałatka ryżowa

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s