Składniki:
4 parówki
100 g pomidorków koktajlowych
po 1/3 żółtej i czerwonej papryki
Przygotowanie:
Parówki pokroić w 2,5-centymetrowe kawałki, pomidorki na połówki, paprykę w dużą kostkę. Warzywa nabijać na przemian z parówkami na namoczone wcześniej patyczki do szaszłyków. Grillować na średnio nagrzanym grillu, na tacce aluminiowej około 20 minut. Smacznego 🙂
Pycha🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dzięki 🙂
PolubieniePolubienie
Szybka przekąska dla głodnych
🍢
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Oj tak 🙂
PolubieniePolubienie
O będę musiała spróbować. Nie wpadłam nigdy na taki pomysł
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i polecam 🙂
PolubieniePolubienie