Składniki:
1 opakowanie tacos
1/2 kg zmielonej łopatki wieprzowej
1-2 cebule
2-3 łyżki sosu pikantnego z sambalem
1/3 szklanki sosu meksykańskiego
sól
sałata lodowa
kukurydza i czerwona fasola z puszki
Przygotowanie:
Cebulę pokroić i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu. Dodać mięso i podsmażyć. Posolić i dodać sosy. Smażyć jeszcze 3-4 minut.
Sałatę posiekać i nałożyć na dno każdego z tacosów, napełnić je mięsem, a wierzch posypać fasolą i kukurydzą. Smacznego 🙂

coś dla mnie, pychota 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
🙂
PolubieniePolubienie
Bardzo lubię smak kuchni meksykańskiej ale szkoda że zawsze większość rzeczy wylatuje podczas jedzenia :))
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Tak, ładnie się prezentuje, gorzej z jedzeniem 🙂
PolubieniePolubienie
Nigdy nie robiłam. Zawsze chciałam spróbowac. Musze zabrać się do pracy w kuchni
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Polecam, ciekawe urozmaicenie 🙂
PolubieniePolubienie
Takie jedzenie za mną chodzi 🙂 Musze spróbować
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Koniecznie 🙂
PolubieniePolubienie