Roszponka z fenkułem

Składniki:

50 g roszponki (ok. 1/2 opakowania)

1 pomidor

1 pęczek rzodkiewki

1/2 fenkułu

sól i pieprz

2 łyżki jogurtu naturalnego

Przygotowanie:

Roszponkę opłukać, osuszyć i porwać. Rzodkiewkę pokroić w plasterki, pomidora obrać ze skórki i pokroić w kostkę, a fenkuł poszatkować. Wszystkie składniki wymieszać z jogurtem i doprawić do smaku.

 

Reklamy

Jedna uwaga do wpisu “Roszponka z fenkułem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s