Składniki:
1 tortilla Fanex o średnicy 30 cm
ok. 150 g fileta z indyka
2 łyżki żurawiny Proeco
100 g sera żółtego
ketchup
sól, pieprz, czubrica czerwona
Przygotowanie:
Filet z indyka kroimy w paski, posypujemy przyprawami i obsmażamy na patelni. Tortille polewamy ketchupem, posypujemy serem i układamy kawałki indyka oraz żurawinę. Całość zwijamy i obsmażamy na patelni grillowej, a następnie zostawimy do wystygnięcia. Przed podaniem kroimy w 1,5 centymetrowe krążki. Smacznego 🙂
Bardzo fajna propozycja 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Zjadłabym wszystko 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Mój D. lubi mięsa na słodko, więc z myślą o nim ją przygotowałam 🙂
PolubieniePolubienie