Czarniak po włosku

Składniki:

30 dkg świeżego fileta z czarniaka

8 plasterków szynki parmeńskiej

pasta z suszonych pomidorów

przyprawa do ryb Galeo


Przygotowanie:

Fileta przekroić na cztery kawałki, każdy z nich nasmarować pastą z suszonych pomidorów i posypać przyprawą do ryb, a następnie zawinąć w plasterki szynki parmeńskiej i obsmażyć z obu stron na patelni grillowej. Podawać z ulubionymi dodatkami 🙂

czamiak po włosku2

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Czarniak po włosku

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s