Składniki:
5 jajek
kilka gałązek szczypiorku
2-3 łyżki sosu 1000 wysp Fanex
sól, pieprz
garść oliwek
Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka i rozgnieść widelcem, dodać posiekany szczypiorek, pokrojone oliwki i wymieszać z sosem. Doprawić do smaku i napełnić połówki jajek. Smacznego 🙂
Oliwek nie lubię, ale wizualnie jajeczka bardzo mi się podobają:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Mój D. bardzo lubi oliwki, ja też średnio przepadam 🙂
PolubieniePolubienie
ależ smakowicie wyglądają takie jajeczka 😉 Chociaż też średnio lubię oliwki;)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Coś te oliwki takiego w sobie mają 😛
PolubieniePolubienie