Jajka faszerowane z awokado i chrzanem

Składniki:

5 jajek

1/2 awokado

1 łyżka serka kanapkowego śmietankowego

1 łyżka chrzanu Fanex

sól

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Żółtka rozgnieść widelcem razem z obranym, miękkim awokado. Wymieszać z serkiem i chrzanem, doprawić solą. Połówki jajek napełnić masę. Smacznego 🙂

jajka-z-awokado-i-chrzanem2

DSC_0312

Reklamy

7 uwag do wpisu “Jajka faszerowane z awokado i chrzanem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s