Składniki:
5 jajek
1/2 awokado
1 łyżka serka kanapkowego śmietankowego
1 łyżka chrzanu Fanex
sól
Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Żółtka rozgnieść widelcem razem z obranym, miękkim awokado. Wymieszać z serkiem i chrzanem, doprawić solą. Połówki jajek napełnić masę. Smacznego 🙂
Lubie jajka na ostro. Pyszny pomysł ❤
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dzięki 🙂
PolubieniePolubienie
Wspaniały pomysł! Jajko i avocado idealnie się komponuje, a chrzan jest jak dopełnienie smaku 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i polecam 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
U Kasi jajeczny zawrót głowy 🙂 i oto chodzi 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Wielkanoc musi być jajeczna 🙂
PolubieniePolubienie